Jansen LCAT brengt mensen in beweging!
Header

Loopbaanontwikkeling en Advies

Je motivatie, wensen en toekomstdromen vormen de basis voor de zoektocht naar de volgende stap in je loopbaan. Hoe kunnen deze wensen matchen bij organisaties? En, hoe kun je dit realiseren?

Loopbaanontwikkeling en Advies

Je motivatie, wensen en toekomstdromen vormen de basis voor de zoektocht naar de volgende stap in je loopbaan. Wat zijn je wensen? Wat is je passie? Welke uitdaging zoek je en waarop is deze gebaseerd? En, hoe kun je dit realiseren? Hoe kunnen deze wensen matchen bij organisaties?

Vragen die tijdens het loopbaantraject onderzocht worden met als resultaat een concreet stappenplan – het persoonlijke loopbaanactieplan – om loopbaanwensen ook écht te realiseren. Tijdens het traject staat de persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit centraal. Je krijgt inzicht in je competenties – sterke en zwakke punten – persoonlijke stijl – drijfveren – prestaties – werkvelden – rollen en ambitie.

We brengen zowel de individuele als organisatiecontext in kaart. En besteden aandacht aan netwerken en het leggen van nieuwe netwerkcontacten én je persoonlijke presentatie.
Jansen LCAT biedt begeleiding in het sollicitatieproces en presentatie op de arbeidsmarkt: vacature analyse, ontwikkeling van de sollicitatiebrief, CV en voorbereiding op het sollicitatiegesprek. Tijdens het traject wordt jobsearching ingezet op basis van het profiel van de kandidaat.