Jansen LCAT brengt mensen in beweging!
Header

Achtergrond

Ik ben geregistreerd als Loopbaanprofessional (RL) CMI en Noloc.

Register Loopbaanprofessional : www.cminl.nl CMI  Career Management Institute

Ik heb de Masterclass Psychologie en Coaching afgerond. Bij de SIOO Interuniversitair Centrum voor de ontwikkeling van Organisatiekunde en Veranderkunde heb ik de opleiding voor Organisatieadviseur afgerond en aanvullende modules gevolgd o.a. Large Scale Interventions en Inrichten van werkconferenties. Momenteel volg ik de wo-bacheloropleiding Psychologie.

Ik heb HEAO EJ Human Resource Management en de post hbo opleiding Hogere Bedrijfskunde BE en financieel management afgerond.

Aan de UvA heb ik modules gevolgd van de studie Sociologie/Arbeid, Organisatie en Beleid o.a. Vormgeven van arbeid vanuit sociotechnisch perspectief en Coöperatie- en competitieverschijnselen.

Verder heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van Management, Projectmanagement en Marketing NIMA-A.

Ik heb vakgerichte trainingen gevolgd o.a. Coachen met Voice Dialogue, Provocatief Coachen en Improvisatie, RET & NLP, Leven en werken, Coaching en Zelfsturend Leren, Samenwerking & Communicatie, Functioneringsgesprekken, Situationeel Leidinggeven, Werving & Selectie, Gesprekstechnieken.

Vanuit mijn vakgebied neem ik deel aan trainingen, congressen, conferenties en bijeenkomsten op het gebied van Coachen, Loopbaanadvisering, Loopbaanontwikkeling en thema’s op het gebied van de Arbeidsmarkt en Mobiliteit, HRM en Organisatie.